Ticu Ely Company

Ticu Ely Company

vineri, 29 decembrie 2017

Ticu Ely Company vinde apartament in Mamaia Nord









COD MN4

 DISTRIBUIE PE FACEBOOK 

Apartament cu 2 camere la gata, in Mamaia Nord, bloc nou, zona depozit 10, apartamentul are o suprafata construita de aproximativ 55 mp, cu finisări ultralux. Apartamentul se preda la stadiul de gata cu urmatoarele dotari: gresie, faianta, parchet, centrala pe gaz, calorifere, usi interioare, obiecte sanitare in baie, lavabil alb pe pereti, finisat integral ultralux si semi-mobilat, interfon cu camera.
Compartimentare:-1 Dormitor 
-1 Living, - 1 Bucătărie deschisă,
-1 Baie 
Amplasarea este la doar 5 min de plaja , într-un ansamblu rezidențial cu piscina proprie, de care beneficiază toti locatarii imobilului, precum și lift de ultima generatie. Acestea sunt doar cateva dintre avantajele ce fac din acest apartament o locatie ideala pentru cei ce doresc o locuința exclusivistă la malul marii, într-un bloc nou cu toate dotările aferente unei locuințe noi, de lux! 
Se accepta și rate direct dezvoltator! Prețul este promoțional la aceast stadiu al construcției, si porneste de la 49900 euro in functie de dotările dorite!

 Va multumim si va asteptam sa-l vizionati!!!


Pentru o mai buna colaborare va rugam comunicati CODUL OFERTEI !
Pentru mai multe detalii contactati agenția Imobiliara Ticu Ely Company ne găsiți la cele două sedii , primul în centru vis-a-vis de Biserica Buna Vestire si sediul secundar langa Market Carrefour ,Administrator Agentie Ticuleanu Mihaela Tel 0723.96.20.51 sau 0721.353.001

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu